Vyhledávání


Kontakt

Vestigo

602 945 942 - Marley (Jakub Naništa)

E-mail: rovermail@centrum.cz

Heimdalův roh 6

  | Fotogalerie |

 

     Chtěl bych tímto poděkovat všem za účast na letošním rohu. Jako organizátor bych chtěl k letošnímu rohu něco říct. Průběh byl celkem očekávaný, ovšem bych byl rád, kdybychom se příště řídili nějakými pravidly a řádem který byl na nástěnce. Pokud se vám nelibí můžete se vyjádřit. Z toho bych "vyzdvihnul" noční klid, který nebyl nikdy dodržen :) (stačí se jen přemístit, aby nebyli rušeni ti co chtějí spát) a program by chtělo mít lépe připravený, aby mohl začít tehdy, kdy má. Ohledně informování, kdy přijedu, nebo spíš nepřijedu se tu asi nemusím rozepisovat, protože k nim nepatříš (až na světlé výjimky).  

 

Budu moc rád, když každý z účastníků napíše nějaký ohlas k této akci, tak abych to pak mohl dát do tohoto článku. 

 

Sid u konce megacash

 

Lišák si užívá Gandalfův program o totalitě.

Ohlasy účastníků 

    Ráda bych poděkovala všem, kteří se na letošním HRohu podíleli. Byla to první akce po dlouhé době, která mi připomněla staré dobré časy, kdy jsme ještě jako vzorní členové pobíhali po lese, v noci skoro nespali a největším problémem, co jsme měli, bylo to, že náš soused chrápe. Líbila se mi dobrovolnost a nenávaznost programu, díky kterým jsme měli dost času jak na učení tak na konverzaci:-)  Všechny hry byly orientovány spíše zážitkově a byl v nich i náznak hluboké myšlenky, přístupné pro každého, kdo měl zájem. Je super, že na roverských akcích nezanikly ani "tradiční" programy jako zpěv nebo orientační běh. Ocenění si zaslouží i programy s vážnější atmosférou, které si ji i přes veselí účastníků dokázaly udržet (Svíčková pouť, přednáška o 17.11). Naprosto profesionálně byla zpracována i celková struktura programu, kdy kvalita a složitost činností se od pátečního večera z

vyšovala a vyvrcholila pondělním večerem - zajímavou noční hrou Sametově a rychle. Kvalitní a výborné bylo také stravování a doprovodné aktivity - Battlefield, Trackmania, Bang... Celkově bych akci hodnotila spíše kladně. Každý si ji mohl samozřejmě užít, jak chtěl. Vše bylo závislé na osobním přístupu k programu i kolektivu, což nelze ovlivnit. Co se týče kolektivu, střety byly spíše výjimečné a pozivivně hodnotím jak soudržnost staršího a mladšího Vestiga a úspěšnou snahu nových členů o zapojení se do kolektivu.

    Terka

                                                                                                                                

    Ahoj,
výprava byla fajn. Momentálně nemám ani myšlenku ani čas něco sepsat snad později.
    Dík za organizaci milk shaku

                                                                                                                                 

 

    Nějaké mé poznatky k HRohu: - jsem ráda, že jsi vytvořil pravidla i denní řád, myslím si, že i když jsme velcí, tak jsou pravidla potřeba, protože každý z nás svoji dospělost a svobodu chápe jinak než ostatní, to jak kdo pravidla dodržoval je samozřejmě druhá věc - program se mi celkově velmi líbil za což děkuji (především za sametově a rychle:-) - do budoucna si myslím, že by program na HRohu měl být zaměřen na mladší a ti starčí, pokud tam budou chtít jet, tak by ho měli pro ty mladší nachystat.

    Zuzka

 

Heimdalův roh 6

Datum: 21.11.2009

Vložil: magda

Titulek:

Celkově vzato bych chtěla HRoh ocenit velmi pozitivně, program byl naprosto skvělě připraven, hry byly promyšlené a měly určitou úroveň... Co se týče pravidel, jsem ráda že tam byly jasně definované, škoda, že jsme je někdy nedodržovali (noční klid, notebooku apod.)... Těším se na další tak dobrou akci!! ;)